moshaverrkhob
moshaverrkhob

تفاوت استرس و اضطراب. فرق اضطراب و استرس و افسردگي. درمان استرس و اضطراب. استرس و اضطراب دو فرآيند فيزيولوژيكي هستند كه در همه افراد اتفاق مي افتد. با اين حال، در حالي كه هر دو در سال‌هاي اخير افزايش يافته‌اند ، بسياري از افراد در تمايز بين اين دو وضعيت رواني مشكل دارند.

در اين مقاله به شباهت‌ها و تفاوت‌هاي بين استرس و اضطراب مي پردازيم و به اين موضوع مي‌پردازيم كه چگونه، در صورت عدم درمان يا در موارد شديدتر، اين شرايط مي‌توانند به اختلال تبديل شوند. ما همچنين نگاهي به چند مكانيسم مقابله اي مي اندازيم كه براي درمان آن ها موثر مي باشد.

استرس و اضطراب چقدر شبيه هم هستند؟
هر دو پاسخ‌ با مجموعه‌اي از علائم تقريباً يكسان همراه هستند. به عبارت ديگر، هنگامي كه فرد اضطراب يا استرس را تجربه مي كند، ممكن است علائم زير را تجربه كند:

بي خوابي (مشكل خواب)
مشكلات تمركز
خستگي
تنش عضلاني
تحريك پذيري

تفاوت بين استرس و اضطراب چيست؟
باوجود اينكه استرس و اضطراب مي تواند علائم مشتركي را ايجاد كند، خصوصيات كلي هر بيماري متفاوت است. به عنوان مثال وقتي استرس بيش از حد شود، افراد ممكن است علائم ديگري مانند مشكلات گوارشي يا عصبانيت را تجربه كنند. با اين حال، هنگامي كه افراد احساس اضطراب مي كنند، نگراني هاي آن ها بيش از حد مي شود و ادامه مي يابد.

استرس پاسخي به فشارهاي روزانه يا يك موقعيت تهديد كننده است، در حالي كه اضطراب واكنشي به استرس است. اضطراب، كه دليل مشخصي ندارد، بيشتر طول مي كشد و درمان آن دشوارتر است.

تفاوت اصلي بين استرس و اضطراب در دوره زماني است كه علائم در آن احساس مي شود. استرس يك پاسخ داخلي طبيعي به يك تهديد است كه به عنوان «پاسخ جنگ يا گريز» نيز شناخته مي‌شود و بدون آن، نژاد ما زنده نمي‌ماند.

با اين حال، براي برخي، استرس در تعيين ضرب الاجل يا پاسخگويي به خواسته ها مفيد نيست، بلكه باعث آسيب فيزيكي و پريشاني عاطفي مي شود. اگرچه استرس ممكن است باعث ايجاد احساس اضطراب شود، اما اين با يك اختلال اضطراب تشخيص داده شده متفاوت است.

اختلال اضطرابي زماني تعريف مي‌شود كه اضطراب پايدار، نامتناسب با واقعيت باشد و به طور قابل توجهي در زندگي روزمره فرد اختلال ايجاد كند.

5 تفاوت استرس و اضطراب
وقتي تهديد از بين رفت، استرس مي تواند از بين برود، اما پس از ناپديد شدن تهديد، اضطراب همچنان باقي مي ماند.
اضطراب مي تواند ناشي از عوامل داخلي بيشتري باشد، در حالي كه عوامل استرس زا عمدتاً عوامل بيروني هستند.
حتي زماني كه ما تهديد يا علتي را نيز تشخيص نمي دهيم، اضطراب مي تواند ايجاد شود.
استرس مي تواند بر نواحي بيشتري از بدن ما تأثير بگذارد و علائم بيشتري نسبت به اضطراب ايجاد كند
استرس گاهي اوقات مي تواند تأثيرات مثبتي داشته باشد، اما اضطراب فقط تاثير منفي به همراه دارد.
علائم استرس
استرس بر بسياري از افراد تأثير مي گذارد و مي تواند بر سلامت شما تأثير بگذارد. علائم استرس عبارتند از:

سردرد
فشار خون بالا
درد قفسه سينه
تپش قلب
بثورات پوستي
از دست دادن خواب
استرس معمولا زماني از بين مي رود كه عوامل استرس زا ناپديد شوند. با اين حال، استرس مزمن مي تواند به اضطراب يا افسردگي تبديل شود، بنابراين مهم است كه در صورت امكان اقداماتي را براي كاهش يا حذف استرس انجام دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-تفاوت استرس و اضطراب چيست؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/7/16  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

چگونه با حوادث آسيب زا كنار بياييم و درمان استرس تروماتيك چگونه است؟

هر رويداد آسيب زا (از يك تراژدي شخصي گرفته تا يك بحران جهاني) عوارض عاطفي دارد و باعث استرس مي‌شود. اما راه هايي وجود دارد تا كنترل زندگي خود را دوباره به دست آوريد.

رويدادهاي آسيب زا و تروماتيك
تجربه استرس پس از يك رويداد ناراحت كننده رخ مي‌دهد، مانند يك حادثۀ رانندگي، سقوط هواپيما، جنايت خشونت بار، حمله تروريستي، بيماري همه گير جهاني يا بلاياي طبيعي مانند زلزله، طوفان يا سيل.

در اين مواقع احساس شوك، سردرگمي و ترس شديد يا احساس بي‌حسي يا حتي در آن واحد، تركيبي از احساسات متضاد پيدا مي كنيد. اين احساسات فقط به افرادي كه اين رويداد را تجربه كرده اند محدود نمي شود. اخبار شبانه روزي و پوشش مداوم رسانه هاي اجتماعي هر روز همۀ ما را با تصاوير وحشت، مصيبت، رنج و از دست دادن در همۀ نقاط جهان روبه‌رو مي‌كند.

تداوم اين روند سيستم عصبي شما را تحت الشعاع قرار داده و استرس آسيب زا ايجاد مي‌كند، درست مثل وقتي كه شما اين رويداد را از نزديك تجربه كرده باشيد.

استرس آسيب زا احساس امنيت شما را از بين مي‌برد و احساس مي‌كنيد كه در يك دنياي ناامن قرار داشته و آسيب پذير و ناتوان‌ايد، به خصوص اگر حادثه آسيب زا ساخته دست انسان باشد،

مانند تيراندازي يا اقدام تروريستي. ممكن است از نظر جسمي و عاطفي احساس فرسودگي كنيد، غم و اندوه بر شما غلبه كند يا تمركز، خواب يا كنترل خلق و خوي خود برايتان دشوار باشد. همه اينها پاسخ هاي طبيعي به رويدادهاي غيرعادي هستند.

اغلب افكار و احساسات ناراحت كننده استرس آسيب زا با بازگشت تدريجي زندگي به حالت عادي در طي روزها يا هفته هاي پس از يك رويداد يا بحران فاجعه آميز شروع به محو شدن مي كنند.

اما اقدامات زيادي نيز وجود دارد كه مي توانيد براي كمك به بهبودي خود انجام داده و بهتر با آسيبي كه تجربه كرده ايد كنار بياييد. چه سانحه براي خودتان رخ داده باشد و چه شاهد آن بوده باشيد ممكن است پس از آن استرس آسيب زا را تجربه كرده باشيد، راه هاي زيادي براي آرام كردن سيستم عصبي و بازيابي تعادل عاطفي وجود دارد.

درمان استرس تروماتيك
علائم و نشانه هاي استرس شديد
فارغ از اينكه رويداد آسيب زا مستقيماً روي شما تأثير گذاشته است يا خير، طبيعي است كه در مورد آنچه ممكن است در آينده رخ دهد احساس اضطراب، ترس و عدم اطمينان كنيد. سيستم عصبي شما تحت تأثير استرس قرار گرفته، طيف گسترده اي از احساسات شديد و واكنش هاي فيزيكي را برانگيخته است.

علائم استرس از خفيف تا شديد متغير است و اغلب به صورت نوساني، مي آيند و مي روند. ممكن است مواقعي احساس برانگيختگي و اضطراب كنيد و مواقعي ديگر احساس بي‌حسي داشته باشيد.

علائم عاطفي استرس عبارتند از:
شوك و ناباوري، به سختي مي توانيد واقعيت آنچه را كه اتفاق افتاده است بپذيريد و احساسات خود را خنثي مي‌كنيد.
ترس، نگران هستيد كه دوباره همان اتفاق تكرار شود يا كنترل خود را از دست بدهيد.
غم يا اندوه، مخصوصا اگر افرادي كه مي شناسيد فوت كرده اند يا متحمل مصيبت‌هايي شده‌اند كه به كلي زندگيشان را تغيير داده است.
درماندگي، ماهيت ناگهاني و غيرقابل پيش‌بيني جنايات خشونت‌آميز، تصادفات، بيماري‌هاي همه‌گير يا بلاياي طبيعي باعث ايجاد احساس آسيب‌پذيري و درماندگي و حتي اضطراب و افسردگي مي‌شود.
احساس گناه براي اينكه پس از مرگ ديگران زنده مانده ايد يا فكر مي كنيد كه مي توانستيد كمك بيشتري به ديگران بكنيد و كم كاري كرده ايد.
خشم، شما از خداوند، دولت يا ديگر كساني كه فكر مي كنيد مسئول اين ماجرا هستند عصباني مي باشيد.
شرم، به خصوص در مورد احساسات يا ترس هايي كه نمي توانيد آن ها را كنترل كنيد، شرم‌زده مي‌شويد.
تسكين، از اينكه بدترين اتفاقات افتاده و تمام شده و از اينكه به اندازه ديگران تحت تأثير قرار نگرفته ايد، احساس آرامش مي‌كنيد و حتي اميدواريد كه زندگي شما به حالت عادي بازگردد.
علائم فيزيكي عبارتند از:
احساس سرگيجه يا غش، مشكلات معده، تعريق بيش از حد.
لرزيدن، رعشه، عرق سرد، تورم و درد در گلو يا احساس خفگي.
تنفس سريع، تپش قلب، درد قفسه سينه يا مشكل در تنفس.
هجوم سيل‌آساي افكار، ناتواني در استراحت كردن.
عدم تمركز
برنامه خواب شما به هم ريخته و دچار بي خوابي يا كابوس مي شويد.
دردهايي كه متوجه علت آن ها نمي‌شويد مانند سردرد يا تغييرات در عملكرد جنسي.
از دست دادن يا افزايش اشتها.
مصرف بيش از حد الكل، نيكوتين يا مواد مخدر.
تفاوت بين استرس تروماتيك و PTSD چيست؟
اگرچه علائم استرس و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) بلافاصله پس از يك فاجعه يا رويداد آزاردهنده بسيار شبيه به نظر مي رسند، اما روند آن ها بسيار متفاوت است. با اينكه علائم استرس بسيار ناخوشايند هستند، به تدريج در طول زمان بهبود مي يابند، به خصوص اگر اقداماتي را براي مراقبت از سلامت عاطفي خود انجام دهيد.

اما اگر علائم استرس كاهش نيابد و سيستم عصبي شما در آن حالت باقي بماند، و براي مدت طولاني نتواند از رويداد گذر كند، ممكن است دچار PTSD شده باشيد.

با PTSD، شما در شوك رواني باقي مي‌مانيد. علائم كاهش نمي يابد و نه تنها بهتر نشده بلكه حتي بدتر هم مي‌شويد.

مقابله با استرس تروماتيك
همان طور كه معمولاً پاكسازي آثار ويراني‌ها و ترميم خسارت‌هاي ناشي از يك فاجعه يا رويداد آسيب‌زا زمان مي‌برد، بازيابي تعادل عاطفي و بازسازي زندگي شما نيز به زمان نياز دارد. اما راهكارهايي وجود دارد كه با انجام آن ها مي‌توانيد به خود و عزيزانتان كمك كنيد تا با عواقب عاطفي پس از آسيب بهتر كنار آمده و راهي براي ادامۀ زندگي خود بيابيد.

به ياد داشته باشيد كه هيچ «درست» يا «نادرستي» براي احساس كردن وجود ندارد. انسان ها به طرق مختلف نسبت به تروما واكنش نشان مي دهند، بنابراين به خود (يا ديگران) نگوييد كه بايد چگونه فكر يا احساس كنيد.

احساسات خود را ناديده نگيريد،
زيرا اين كار فقط بهبود را كند مي كند. در لحظه به نظر مي رسد كه بهتر است از تجربۀ احساسات خود اجتناب كنيد، اما چه به آنه ا توجه كنيد و چه نه، وجود دارند. اگر به راحتي به خود اجازه دهيد آنچه را كه احساس مي كنيد تجربه كنيد، حتي احساسات شديد نيز از بين خواهند رفت.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان استرس تروماتيك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/4/22  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ورزش براي كاهش استرس و اضطراب
ورزش كردن يكي از روش‌هايي است كه همه متخصصان و صاحبنظران در مورد آن در خصوص كاهش استرس هم‌عقيده هستند. ورزش يك راهبرد مناسب و كارآمد براي تامين سلامت جسماني و رواني افراد است.

امروزه متخصصان به ورزش به عنوان راهبردي اثربخش در ايجاد آرامش و كاهش استرس عقيده دارند. ورزش انسجام فيزيولوژيكي بدن را افزايش مي‌دهد و به افراد كمك مي‌كند تا وزن ايده‌آل را حفظ كنند و احتمال چاقي را كاهش دهند. ورزش مداوم ضربان قلب را به صورت كلي كاهش مي‌دهد، در ورزش براي استرس و اضطراب به عنوان يك داروي موثر و قوي عمل مي كند.

فوايد ورزش براي بدن
چون ورزش باعث قوي شدن قلب شده و قلب قوي مي‌تواند ميزان بيشتري از خون را در هر ضربه پمپاژ كند. ورزش منظم و مناسب نيروي عضلاني، استقامت و انعطاف‌پذيري را افزايش مي‌دهد و تنش عضلاني مزمن را تسكين مي‌بخشد. ورزش كارآيي قلبي – تنفسي را بهبود مي‌دهد و با خستگي مفرط و بي‌خوابي مبارزه مي‌كند. همچنين ورزش موجب كاهش چربي، فشار خون، كلسترول، افت كاركردي و مرگ و مير مي‌شود.

ورزش موجب افزايش گردش خون مي‌شود و باعث مي‌گردد كه فرد عميق‌تر نفس بكشد، ورود اكسيژن را همچنين به بدن افزايش مي‌دهد و سلول‌هاي ايمني را تغذيه مي‌كند. تغذيه سلول‌هاي ايمني نيز مقاومت بدن را در برابر بيماري افزايش مي‌دهد. همچنين ورزش تحمل بدن را در برابر تغييرات دما (گرما و سرما) بهبود مي‌بخشد.

به طور كلي فوايد عمومي ورزش به شرح زير مي‌باشد:

1- ملاقات با مردم و اجتماعي شدن
2- افزايش نيرو و استقامت جسماني فرد. كساني كه ورزش مي‌كنند، مي‌توانند كارها را بدون خستگي انجام دهند
3- جايگزيني ماهيچه به جاي چربي و افزايش كشيدگي طبيعي عضلات
4- كاهش وزن و بهره‌گيري و جذب بهتر غذا
5- بهبود وضع ظاهري از طريق كشيدگي عضلات و كاهش وزن
6- نيرو بخشيدن به قلب و ريه‌ها و بهبود گردش خون و كاهش ضربان قلب و پايين آمدن فشار خون. ورزش موجب افزايش حركت گلبول‌هاي قرمز و در نتيجه تسهيل جريان خون در سرتاسر بدن مي‌گردد.
7- بهبود توانايي فرد براي خواب و آرميدن.
8- ارتقاي عملكرد قلب و كاهش بيماري‌هاي قلبي.

9- ورزش در كاهش استرس و اضطراب نقش به سزايي دارد.

اما آن‌چه كه به بحث ما مربوط مي‌شود، بررسي تاثير ورزش و كاهش استرس مي‌باشد كه ورزش علاوه بر كاهش استرس، افسردگي و اضطراب را هم كاهش مي‌دهد. ورزش يك راهبرد اثربخش در ايجاد آرامش و كاهش استرس است و در واقع يك سوپاپ ايمني براي استرس فراهم مي‌كند.

ورزش‌هايي مانند دوميداني، شنا، پياده‌روي سريع، دوچرخه‌سواري، قايقراني، طناب زدن، وزنه‌برداري كه هم باعث افزايش ضربان قلب و تنفس مي‌شوند، بيشترين تاثير را در كاهش ميزان استرس دارند. علاوه بر اينها بتوانيد هفته‌اي يك بار به كوه برويد و از آرامش و هواي پاك كوهستان بهره‌مند شويد، ميزان استرس شما به شدت كاهش پيدا مي‌كند.

در هنگام ورزش كردن به نكات زير نيز توجه داشته باشيد:
– آن‌چه را كه مي‌خواهيد از طريق ورزش به دست بياوريد، در ذهنتان تجسم كنيد. خودتان را در حال دستيابي به فوايد ورزش در نظر بگيريد.
– اعتدال و ميانه‌روي را فراموش نكنيد. يعني اين‌كه فرد بايد به آرامي ورزش را شروع كند و خود را خسته نكند و تحت فشار قرار ندهد. ورزش بايد وسيله تفريح و سرگرمي باشد، نه عذاب و زجر.
– روي همه فوايد ورزش تمركز كنيد و آنها را مورد توجه قرار دهيد. در اين حالت احساس مي‌كنيد كه آرامش و انرژي شما بيشتر مي‌شود. سرحال مي‌شويد، دقت و تمركز حواستان بيشتر مي‌شود و خوابتان بهبود مي‌يابد.
– پيشرفت ورزشي خود را ثبت و يادداشت كنيد و آنها را نگه داريد. اين يادداشت‌هاي روزانه و هفتگي مربوط به پيشرفت، انگيزه شما را ارتقا مي‌دهد و مي‌تواند براي چك كردن وزن و فشار خونتان مورد استفاده قرار گيرد.
– سعي كنيد ورزش را با ديگران انجام دهيد. ورزش كردن با كساني كه روابط صميمانه‌اي با آنها داريد، باعث لذت بيشتر شما و اثربخشي بيشتر ورزش خواهد شد.
– يك برنامه مناسب ورزشي را تدوين كنيد، بيشتر ورزش‌هايي را انجام دهيد كه علاقه بيشتري به آنها داريد.
– بهترين نوع ورزش براي كنترل استرس و سلامتي ورزش‌هاي ملايم و موزون مي‌باشد. نسبت به برنامه ورزشي خود تعهد داشته و آن را به اطلاع اطرافيان برسانيد.
– يك جدول زماني براي ورزش كردن خود مهيا كنيد.

-ورزش براي كاهش استرس و اضطراب بسيار كارامد است پس آن را جدا بگيريد

 

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-نقش ورزش در كاهش استرس و اضطراب

امتیاز:
بازدید: 17
برچسب:
:
[ 1399/9/13  ] [ ۰۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

پيش از هر چيزي بايد پزشك شما را به معاينه كردن بپردازد.

مسئله‌هاي در ارتباط با سلامت قلب شوخي نمي باشد.

استرس و سلامت قلب
ولي برخي اوقات پس از اينكه دكتر خيال شما را از سالم بودن قلب راحت كرد.

معمولا اين فكر به سر شما خطور مي كند كه نكند دكتر به اشتباه پرداخته باشد.

استرس هم بهتر شدن شرايط قلب شما را بدتر خواهد كرد .

ويزيت كردن پزشك به تنهايي نمي تواند شما را به آرام كردن بپردازد.
اگر از مشكل تپش قلب خود رنج مي بريد .
با فعاليت‌هاي زير از تبديل شدن تپش قلب به حمله هاي قلبي پيشگيري كنيد.
تاثير پياده روي بر استرس
برخي اوقات تپش قلب آنقدر افزايش پيدا مي كنند .

كه احساس سرگيجه به شما دست خواهد داد.

چنين فردي فكر مي كند كه نمي تواند به راه رفتن به پردازد.

در اين صورت اگر مي‌توانيد بلند شويد و راه برويد.

پياده روي كردن به جريان خون ياري مي‌دهد.

و ظاهراً براي تپش قلب مثل آرامبخش معمولي عمل خواهد كرد.

درمان تپش قلب
اين را به ياد داشته باشيد كه توجه كردن بيش از اندازه به ضربان قلب مي توانند.

تپش قلب را افزايش دهد. هنگامي كه به طور دائم در رابطه با ضربان قلب خود فكر مي كنيد .

تفكر كردن در رابطه با چيزهاي ديگر دشوار مي شود.

ولي مي توانيد با انجام دادن فعاليتهاي ذهن خود را به منحرف كردن بپردازيد.

و حواستان را از ضربان قلب خود پرت كنيد.

به طور مثال به يكي از اطرافيان تلفن كنيد.

به دليل اينكه گفت و گو كردن با فردي كه به آن علاقه داريد.

آرام بخش مي باشد و مي تواند از فكر كردن زياد پيشگيري كند.

شماره هاي تماس 01

تاثير مصرف آب در درمان استرس
نوشيدن آب به نوعي تسكين دهنده عادي مي باشد.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي ايران -درمان استرس و تپش قلب

امتیاز:
بازدید: 109
برچسب:
:
[ 1398/11/4  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

شما به احتمال زياد در زندگي خود در حال حاضر داراي مقداري استرس مي باشيد.

استرس بيش از حد
استرس بيش از اندازه مي‌تواند منجر به مشكلات در سلامت شود .

كه يكي از آنها بيشتر شدن وزن محسوب مي شود.

استرس موجب مي‌شود كه سطح كورتيزول افزايش پيدا كند .

و كورتيزول گرسنگي را بيشتر مي‌كند .

مخصوصاً به غذاهاي شيرين و نشاسته دار هوس مي‌كنيد.

استرس و افزايش وزن
طبيعت اين امر منجر به يك دور باطل خواهد شد .
و بيشتر شدن وزن موجب استرس فراوان شده است.
و در آخر به پرخوري و همينطور اضافه وزن فراوان منجر خواهد شد.
با اين وجود به خوردن مواد غذايي به خصوصي كه مي‌تواند سطح قند خون شما را به تصويب برساند.

به مبارزه كردن با هورمون هاي مربوط به استرس ياري مي دهد.

و در عين حال از مواد شيميايي اين احساس خوب را بيشتر خواهد كرد.

مي تواند به شما ياري دهد كه در كنترل هر چيزي كه در زندگيتان سر راه شما قرار مي‌گيرد.

آرامش شما را حفظ كرده و به صورت عاقلانه برخورد كنيد.

مواد غذايي پر از فولات
مواد غذايي پر از فولات به بيشتر شدن سرعت گردش دوپامين.
كه يك ماده شيميايي آرامش بخش در مغز شما ياري مي دهد.
نمونه هاي از مواد غذايي پر از فولاد مانند سبزيجات كه داراي برگ سبز هستند .
مثل: اسفناج، كلم بروكلي ، لوبيا، عدس و همين‌طور نخود و… مي باشد.
شماره هاي تماس 01

درمان استرس با شكلات
شكلات ، پراز آنتي اكسيدان ها
شكلات ، پر از آنتي اكسيدان مي باشد مخصوصاً فلاونوئيدها.

و پلي فنولها شكلات تيره كه داراي بيشترين مقدار از اين مواد را بهتر كننده‌ به خلق و خو مي باشد .

و مي تواند كورتيزول و همينطور فشار خون را كم كند.

همينطور تعيين شده كه شكلات تيره رضايت بخش تر از شكلات شيريني مي باشد.

به دليل اينكه مقدار كمي از آن بسيار داراي فايده مي باشد.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي ايران -براي درمان استرس چه بخوريم؟

امتیاز:
بازدید: 103
برچسب:
:
[ 1398/11/3  ] [ ۰۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

لرزش پيدا كردن دستها يكي از مشكلات بسيار رايج مي باشد.

كه اشخاص بزرگسال را تحت تاثير خود قرار مي‌دهد.

رايج ترين علت دست هاي لرزان موقعيتي مي باشد.
كه به اسم لرزش اساسي شناخته مي شود.
به واسطه اختلال در رويكرد معمولي مختلف اتفاق مي‌افتد.
از ديگر علت‌هاي دست‌هاي لرزان مي توان به موقعيت پزشكي.
مانند پركاري تيروئيد، اختلالات در مخچه و بيماري هانتينگتون اشاره كرد.
دارودرماني استرس
عوارض جانبي دارو به صورت ويژه بعضي از داروهاي آسم.

بعضي از داروهاي ضد افسردگي، ليتيم و بعضي از داروهاي آرامبخش.

كه در صورت توقف كردن ناگهاني مصرف آن مي‌تواند منجر به لرزش دست ها شود.

بيش از اندازه كافي كه مي‌تواند سيستم عصبي را تحت تاثير خود قرار دهد.

دارا بودن قند پايين كه مي‌توانند لرزش را ايجاد كند.

به دليل اينكه اعصاب و عضلات خالي از سوخت مي شود.

دارا بودن قند پايين مي تواند بعد از ورزش سنگين ايجاد شود.

ترك كردن ناگهاني الكل يا ديگر مواردي كه بدن به آنها وابستگي دارد.

دارا بودن استرس ، اضطراب كه موجب لرزش در دست خواهد شد.

درمان استرس و لرزش دست

درمان بيماري لرزش دست
اگرچه لرزش دست ها مشكلي نمي باشد .

كه زندگي شخص را به تهديد كردن بپردازد .

ولي مي تواند انجام دادن وظيفه هاي روزانه را مشكل كند.

اگر مشكل حاد تر شود در حفظ كردن ليوان .
و بدون ريختن نوشيدني موجود در آن ، غذا خوردن به طور معمولي.


اصلاح كردن و نوشتن با دست خط خوانا مشكل ساز مي شود.
مشكل لرزش دست ها بايد به آن اهميت داده شود .

به دليل اينكه مي‌تواند علائم هشدار دهنده اوليه در بعضي بيماري‌هاي عصبي .

و انحطاطي شود. بعضي از تحولات ساده در روش زندگي .

و معالجه هاي خانگي مي تواند به بهتر شدن علائم ها ياري دهد.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي ايران -درمان استرس و لرزش دست

امتیاز:
بازدید: 99
برچسب:
:
[ 1398/11/1  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

استرس و اضطراب فراوان فقط به عصبي كردن شما نمي‌پردازد.

بلكه اعصاب سيستم گوارش و در حقيقت معده و روده شما را به هم خواهد ريخت.

تعريف استرس
به بيان ديگر استرس ناراحتي‌هاي عصبي.
و اضطراب ، بر روي سيستم گوارش موثر مي باشد .
كه موجب تحريك شدن سيستم گوارش.
و اختلال ترشح يكسري از هورمونها .
يا ميانجي‌هاي عصبي بين سيستم مغز .
اعصاب و دستگاه گوارش بدن خواهد شد.
كه اين امر در آخر شدت بيماري هاي معده .
و همينطور روده را بيشتر كرده يا تظاهر مشكلات .
و بيماري هاي پنهان گوارشي را به همراه دارد.
بيماريهاي ناشي از استرس.
متخصصين گوارش اعتقاد دارند كه استرس زخم معده را به وجود نمي آورد.

اما اگر فردي بيماري معده مانند زخم معده دارا باشد استرس آن را تشديد خواهد كرد .

ولي به خودي خود عامل به وجود آورنده ي زخم معده يا التهاب روده نمي باشد.

تحقيقات نشان گر اين مي باشد كه هرگونه استرس و اضطراب مي‌تواند.

سيستم عصبي گوارش را مختل كند.

شماره هاي تماس 01

استرس و زخم معده
كه اين موضوع باعث افزايش پيدا كردن زخم معده خواهد شد.
در حقيقت هنگامي كه پزشكان بعد از انجام دادن آزمايش ها .
و ارزيابي هاي تشخيصي در پيدا كردن دليل آشكار شدن درد ها .
و اختلالات گوارشي به نتيجه اشكار شدن درد هاي عصبي در معده.
و روده راه بسيار محتملي مشاهده مي كنند.
محققان بر اين تاكيد دارند كه اختلالات عصبي تحت تاثير استرس گرفته است .

تا اضطراب ، ترشح يكسري ميانجي هاي عصبي و در حقيقت هورمونها .

كه رابطه ميان اعصاب مغزي و اعضاي بدن مي باشند دچار تحول خواهند شد .

و رويكرد آن عضو را مختل خواهند كرد.

درمان استرس معده

اختلالات عصبي تحت تاثير استرس
حتي در مبحث سندروم روده تحريك پذير، روده تحت تاثير اين ميانجي ها واقع مي‌شود .
و حركت هاي آن تند تر يا كمتر از حالت معمولي خواهد شد.
كه حاصل آن آشكار شدن اسهال يا يبوست هاي عصبي مي باشد.
اختلالات رواني مانند اضطراب و استرس هاي محيطي .
در به وجود آمدن نفخ معده داراي تاثير مي باشند.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي ايران -درمان استرس معده

امتیاز:
بازدید: 95
برچسب:
:
[ 1398/11/1  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب